Politika privatnosti

Koje vrste podataka prikupljamo?

Mi prikupljamo podatke o vama putem kontakt forme na našem sajtu, kao što je i uobičajeno, biće potrebno da unesete svoje ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu. Naravno, možete i sasvim anonimno posećivati naš sajt.

U koje svrhe koristimo ove prikupljene informacije?

Sve informacije koje o vama prikupljamo biće korišćene na neki od ovih načina:

  • Za odgovore na sva pitanja kao i rešavanje reklamacija. Vaši podaci, privatni ili javni, ni u kom slučaju neće biti prodati, razmenjeni, poslati ili dati bilo kojoj drugoj kompaniji, bez vašeg pristanka.
  • Za periodično slanje elektronske pošte. E-mail adresu koju nam dajete prilikom naručivanja proizvoda možemo povremeno iskoristiti da vam pošaljemo dodatne informacije i novosti koje su povezane sa proizvodom koji ste naručili, kao i novosti iz naše kompanije, informacije o uslugama, i sl.
  • Ako u bilo kom trenutku poželite da prestanemo da vam šaljemo mejlove, na dnu svake poruke nalaze se detaljna uputstva za unsubscribe opciju.
  • Za sprovođenje takmičenja, promocija, istraživanja ili sličnih opcija vezanih za naš sajt.

Na koji način štitimo vaše podatke?

Koristimo niz bezbednosnih mera koje su potrebne za pristup vašim ličnim podacima kako bismo ih osigurali.

Da li koristimo "cookies" (kolačiće)?

Da, naš sajt koristi kolačiće.

Da li otkrivamo podatke o vama drugim kompanijama?

Vaše lične podatke ne prodajemo, ne razmenjujemo ih, i ni na koji drugi način ih ne prosleđujemo drugim kompanijama. Ovo ne uključuje kompanije koje nam pomažu u održavanju sajta, radu naše kompanije, i pružanju usluga koje vi tražite, ali svi oni su u obavezi da ne otkrivaju poverljive informacije. Vaše podatke možemo otkriti i ako to od nas zahteva zakon, ako je to potrebno zbog politike našeg sajta, ili ako je to potrebno da zaštitimo sopstvena prava, imovinu i bezbednost, kao i prava, imovinu i bezbednost drugih ljudi. Sa druge strane, informacije koji ne spadaju u vaše lične podatke možemo proslediti drugim kompanijama za upotrebu u svrhe marketinga, reklamiranja, i sl.

Linkovi drugih kompanija

Povremeno možemo na našem sajtu postaviti linkove sa proizvodima i uslugama drugih kompanija. Politika privatnosti ovih kompanija je zasebna, i ne zavisi od nas. Shodno tome, mi ne podležemo odgovornosti za sadržaj i aktivnosti na sajtovima ovih kompanija. Štaviše, želimo da zaštitimo pouzdanost našeg sajta, i bilo bi nam drago da dobijemo povratne informacije od korisnika o ovim sajtovima.

Onlajn politika privatnosti

Ova politika privatnosti odnosi se isključivo na podatke prikupljene preko našeg sajta, a ne na informacije dobijene drugim putem.

Uslovi korišćenja

Molimo vas da posetite odeljak servis za kupce na našem sajtu koji govori o uslovima korišćenja. U ovom odeljku navedeni su uslovi plaćanja, prevoz i montaža, pitanja i odgovori kao i deo za prijavu reklamacija.

Vaš pristanak

Ukoliko odlučite da koristite naš sajt, smatra se da pristajete na našu politiku privatnosti.

Promene politike privatnosti

Ukoliko odlučimo da nešto promenimo u našoj politici privatnosti, o svim promenama ćete biti obavešteni na ovoj stranici.

Kontakt

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja u vezi sa politikom privatnosti možete nas kontaktirati putem kontakt stranice.


Budite slobodni da nas kontaktirate i putem Vibera na broj:
+381 60 520 0 530